Menjana kewangan berterusan 24 jam sehari, 7 hari seminggu 365 hari setahun tanpa henti. Mahukah anda ia menjadi realiti hanya melalui penggunaan telefon bimbit?

kami bawakan untuk anda...

Founded in 2003, Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn Bhd (618758-H) is the new emergence of new-age mobile communications. We are a dynamic corporation that provides state-of-the-art mobile solutions to improve the efficiency of mobile communications. We pride ourselves in providing essential solutions via consultancy, application and product and software development across the wide spectrum of markets which includes telecommunications, entertainment, education, travel, retail and virtual gaming..

MODAL RENDAH

Bayaran modal adalah serendah RM 65.00..Tapi tunggu dulu..itu adalah modal yang ditetapkan oleh syarikat mymode. Sekiranya jika anda mendaftar dengan Team OnlinePrepaid anda layak mendapat tajaan RM 5.00 dari team kami..Oleh itu anda hanya perlu membayar sebanyak RM60 sahaja..

PERNIAGAAN YANG MUDAH:

  • Tiada barang yang perlu dibungkus dan diposkan untuk dijual kerana produk ialah nombor pin dan serial sahaja yang boleh dihantar dengan SMS.

  • Boleh dijalankan dimana sahaja asal ada talian. Tidak perlu pejabat, kiosk untuk jual prepaid dan sebarang premis.

PRODUK

Semua produk anda boleh jual. Cthnya Maxis eload , Celcom , Digi dan Italk. Anda boleh guna sendiri atau jual kepada kawan-kawan, saudara terdekat tidak kira masa atau tempat..Dapatkan rebate, bonus dan leadership icentives..


Photo

KOMISEN SETIAP MINGGU

Percaya atau tidak ini adalah penyata salah seorang agen Mymode..Banyak kan..Dalam sebulan mencecah RM 295.24..Ini baru beberapa bulan menjadi ahli mymode...Tu untuk bulan 7..Pendapatan beliau semakin meningkat..Siapa nak kasi kalau kita tidak usahakan sendiri?Jadi kita jangan kayakan kedai-kedai kat luar tu..Baik kita kayakan diri kita sendiri..Ingat konsep 3M...MEMBELI , MENGGUNA DAN MENAJA..Seterusnya anda komisen sekiranya anda rajin berusaha...

BANTUAN DARI ONLINEPREPAID

Sistem website Onlineprepaid.Net akan membantu anda dari segi melakukan promosi. Anda akan memperolehi link anda sendiri dan apa yang anda perlu lakukan hanyalah mempromosi link website anda sekerap mungkin untuk mencari downline. Jika ada orang mendaftar melalui link referral anda, maka orang itulah bakal downline anda. Anda boleh mendapatkan maklumat mereka di bahagian member. Telah terbukti sistem yang kami gunakan telah berkesan!

Contoh link yang akan anda perolehi :

http://www.onlineprepaid.net/?id=IDANDA


BANTUAN NASIHAT

Anda akan diberi bantuan dari segi nasihat dan downline. Kami akan membantu anda sehingga anda berjaya. Anda tidak perlu kesana-kesini kerana kami akan member khidmat nasihat secara online ataupun SMS.Selain itu kami akan membantu anda dari segi pengiklanan..Sila layari portal Caribiz.Net..

YURAN JOIN ONLINE PREPAID *RM60!

Siapa yang boleh sertai program ini? - Individu - Pengguna Prepaid - Jurujual -Agen Insuran -Penuntut IPTA/IPTS -Ketua MLM -Pekedai atau sesiapa jua...Join Jimat...Kelebihan Hebat!

Mohammad Khairuddin Haji Omar

admin@caribiz.net

ymsgr:sendIM?gunstyer_03&.src=pg

YM : gunstyer_03

+6016 218 5893

+6017 933 3893

+6019 916 9841